5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yaman sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedili çıkış bapsı adı ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli bünyeda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çallıkışmasına imkân sağlamlar. Yangın kapıları alelumum kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı kabilinden acil durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Genel amacı insanların binayı dokunca görmeden ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mekân kızılır.

Binalarda bulunan yangın bapları ve asıl kapıların canipı aralık yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabil, bir odanın mideindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

ürkü kolu olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, ürkü koluna iye olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve kolayca bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanların ivedi durumlarda emin bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın baplarının üretim amacı beşer sağlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın anında insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi dâhilin yangın kapısı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul son gömlek kritik bir öneme sahiptir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik muhtevain tercih edilir.

Yangın direnci: Ivedili çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın emniyetli tahliyesini sağlamalıdır.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Mevzii itfaiye aracı yetkilileri ve bina denetçileri, yangın merdiveni maksatını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasarın bütün düzenleyici gereklilikleri karşıladığından ve güvenli bir tahliye rotası esenlamada içli başüstüneğundan sakıncasız olurlar.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla sarhoş olmak, projenize reva boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı tedariklemek sinein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page